Sportovně střelecký klub č. 366


Liberec - Ruprechtice

GP PLZEŇ - MEZINÁRODNÍ ZÁVODY
Plzeň - 11. a 12. ledna 2013

Na tradiční GP v Plzni bylo nominováno velmi omezené množství českých střelců. Mezi nimi byla v kategorii žen Jana Lauermannová a v juniorkách Kačka Janoušková. Nevedly si špatně, i když oběma k maximální spokojenosti něco (nějaký ten bodík navíc) chybělo.
První den Jana skončila s 591 body na 10. místě (čtvrtá z českých střelkyň). Horší začátek napravovala posledními položkami 99, 99). Druhý den byla opět na 10. místě, tentokráte s 593 (začala „stovkou“ a tento skvělý začátek ji trochu zaskočil a druhou položku pokazila – 97, potom slušných 99 a opět horších 97).
Kačka se v juniorkách oba dny dostala do finále. První den nastřílela 392 bodů (druhá položka čistých 100 a poslední 99) a do finále šla z pátého místa a ve finále také na 5. místě skončila. Druhý den s 391 body šla do finále z osmého místa, finále začala ze všech juniorek nejlépe, ale kolaps v podobě sedmičky jí poslal na 6. místo. Oba dny byla z našich juniorek čtvrtá nejlepší.
Takže takový lepší standard od obou našich střelkyň – není to špatné, ale doufáme v ještě lepší výsledky. Zvláště Kačka, která v loňském roce střílela finále (ještě ve staré podobě) výborně, má šanci na slušné umístění na nejvyšších soutěžích.

ZPĚT

Copyright© SSK Ruprechtice 2007 - 2014